Дата публікації:
05 квітня 2019
Кількість переглядів:
370
Поділитися:

3 квітня за  ініціативою Відділу інтернаціоналізації освітньої діяльності (ВІОД) та сприяння  студентського країнознавчого гуртка «Офіс подорожей» було проведено захід для факультетів ІФСК та ЕЛІТ під назвою «Міжнародна мобільність: як це працює?». Зацікавленість виявили як студенти цих факультетів, так і викладачі кафедри германської філології: Олена Назаренко, Світлана Єрмоленко, Антоніна Чепелюк, Анна Зінченко, Ірина Ущаповська та інші.

Розпочався захід з анкетування зацікавлених студентів та вітального слова начальника відділу  - канд. економ. наук, доц. Надії Костюченко, яка розказала про завдання Студентської агенції з академічної мобільності (СтАМ), презентовала актуальні міжнародні програми та представила координаторів з міжнародної діяльності: к.пед.н., ст. викладача кафедри германської філології, заступника декана ф-ту ІФСК з міжнародної діяльності Аллу Красулю та аспирантку кафедри комп’ютерних  наук, заступника декана ф-ту ЕЛІТ з міжнародної діяльності Юлію Касьяненко.

Далі студентка спеціалізації Переклад Анастасія Коротун та студент факультету ЕЛІТ Руслан Тумаков поділились своїми історіями успіху участі в міжнародних проектах та програмах, супроводивши розповідь презентаціями власних досягнень. Студенти так захопились прикладом свої колег, що просто засипали Настю та Руслана питаннями.

Наприкінці заходу серед присутніх студентів була проведена лотерея, переможці якої отримали маленькі подарунки.

Студенти охоче пообіцяли активно долучитись до участі у програмах з академічної мобільності та прийти на чергову зустріч Студентської агенції з академічної мобільності, бо отримали гарну мотивацію та поради для наступних кроків, щоб стати максимально привабливим для працедавців фахівцями.

Анастасія Капустіна, ПР-71

Презентація 1

Презентація 2

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua