Дата публікації:
25 листопада 2022
Кількість переглядів:
186
Поділитися:

18 листопада на базі Конгрес-центру СумДУ відбулася церемонія нагородження переможців за результатами університетського етапу конкурсу «Кращий студент-2022». Студентка  кафедри германської філології Карина Ведмидера здобула перемогу у номінації «Наукова академічна мобільність».

Також диплом був вручений Олександрі Павлів (студентка 3-го курсу, група ПР-01) як отримувачці стипендії голови Сумської обласної державної адміністрації.

Карина Ведмидера поділилася своїми враженнями:

"Чесно кажучи, я до останнього думала, що мені не вдасться перемогти у номінації. У свої сили я не надто вірила. Але те, що я отримала цю перемогу, заслуга мого тата, Сергія Ведмидери, який наполягав і сильно хотів, щоб я поїхала за кордон і спробувала там щось нове. Я з гордістю ношу це прізвище і пишаюся тим, що це прізвище – серед кращих студентів СумДУ. Свою нагороду хочу також розділити з викладачами, які постійно мене підтримують. За чотири роки ми вже стали Рідними Людьми. Дійсно, СумДУ – це також моя сім'я, яка підтримує і підбадьорює, відкриває новий шлях у майбутнє, завжди поруч, завжди у серці!"

Бажаємо всім нашим студентам перемог та творчих досягнень!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua