Дата публікації:
15 листопада 2022
Кількість переглядів:
212
Поділитися:

5 листопада Школа європейських мов під керівництвом Олени Назаренко та Антоніни Чепелюк (члени кафедри германської філології) знову відкрила свої двері для слухачів, які бажають покращити свої комунікативні навички з англійської та німецької мов. До цього урочистого заходу радо приєднались школярі 8-11 класів, студенти, мешканці міста Суми та області.

Перша зустріч цього року розпочалася з виступу Антоніни Чепелюк.

Антоніна Дмитрівна привітала слухачів з відкриттям, побажала натхнення й успіхів, представила студентів 4 курсу спеціальності «Філологія», які в рамках своєї педагогічної практики викладатимуть в ШЄМ.

А далі почалось найцікавіше – знайомство зі слухачами, розмова на тему хобі, подорожей, мрій, цілей вивчення мови та перегляд тематичних відео. Наші студенти 4 курсу з великим бажанням розкривають цікавинки іноземних мов. У цей складний час вивчення іноземних мов є як ніколи актуальним. Анна Маруха розповідала про труднощі у вивченні німецької мови та подолання мовного бар’єру під час спілкування з носіями. Ліза Стрельнікова та Аліна Савчук були відповідальні за англійську мову. Вони розповідали про нюанси використання англійської мови і ділились лайфхаками для ефективного вивчення нових слів та застосування їх на практиці.

Далі заняття будуть проходити щосуботи о 10-00 та 11-00.

Нагадуємо: заняття безкоштовні і триватимуть до травня 2022 року. Реєструйтеся на курси (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.). Слідкуйте за нами в Facebook, Instagram, Telegram.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua