Дата публікації:
16 лютого 2022
Кількість переглядів:
483
Поділитися:

Важко переоцінити важливість вищої освіти для сучасного випускника, який будує успішну кар'єру і хоче, щоб його знання та навички максимально відповідали вимогам сучасних роботодаців.

Студенти спеціальності "Філологія" на кафедрі германської філології свідомо ставляться до свого майбутнього і розуміють, які переваги надає їм диплом магістра філології СумДУ.

"Після отримання диплому бакалавра я вирішила, що хочу мати диплом про повну вищу освіту. Відтак, рішення вступати на магістратуру було прийняте без особливих роздумів. У СумДУ пройшли мої чотири студентські роки, тож університет змінювати я не хотіла: найкраще для себе я вже обрала! У СумДУ для мене все рідне – викладачі, студенти, університетські парти та стіни. З упевненістю можу сказати, що навчатися мені було в задоволення, адже мій вибір – заочна форма навчання. Я мала змогу отримувати знання та працювати одночасно. Дуже вдячна завідувачу кафедри германської філології Ірині Кобяковій та всім викладачам, які вдало організовують навчальний процес та роблять його зручним і доступним для студентів, які працюють. Наразі я вже практично магістр, і трішки сумно, що студентські роки добігли кінця. Але попереду нова, не менш цікава сторінка дорослого життя. З дипломом магістра СумДУ перспективи та можливості примножились в рази. Бути освіченою людиною – це завжди у тренді, і я не тільки про диплом..." – ділиться враженнями Діана Левкович.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua