Дата публікації:
27 січня 2022
Кількість переглядів:
343
Поділитися:

Сучасні студенти розуміють, що вища освіта відіграє важливу роль у світі сьогодення. Вона розвиває розумові здібності людини, розширює кругозір та формує навички до професійного та особистого успіху. Слід також пам’ятати, що світ навколо нас постійно змінюється та вимагає нових знань і здібностей.

Чудово, що у нашому університеті існує паралельне навчання, яке дає можливість студенту освоїти понад одну спеціальність за чотири роки навчання на бакалавраті.

"Дійсно, це крутезна можливість для власного розвитку та досягнення своїх цілей. Моя основна спеціальність – "Право", але я вирішила додатково обрати спеціальність "Філологія". Після закінчення 4-го курсу я отримаю одразу два дипломи бакалавра одного з найкращих ЗВО України – СумДУ!!! Це дві професійні сфери, які я обожнюю і в яких хочу розвиватися та працювати далі. Навчаючись на заочній формі за спеціальністю "Філологія", я значно покращила свій рівень знання іноземної мови. Передусім, цьому сприяло якісне викладання від кваліфікованих та успішних викладачів, сучасні методики навчання, гарно розроблена навчальна програма та зручний графік проведення занять. Це вплинуло на мій професійний ріст, оскільки досить часто знання іноземної мови необхідні для самореалізації в моїй основній спеціальності. Я з легкістю та без вагань активно беру участь у різних національних і міжнародних юридичних конференціях та стажуваннях (наприклад, цього літа в Болгарії), здійснюю переклад необхідної інформації та заводжу нові знайомства. Впевнена, що мій вибір паралельної освіти принесе мені ще більше нових професійних звершень та успішний досвід у майбутньому", – розповідає студентка 3-го курсу Ганна Зінченко.

Ми переконані, що обрання заочної форми за спеціальністю «Філологія» того варте. А Ви? Вступайте до нас та переконайтеся!

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua