Дата публікації:
21 жовтня 2021
Кількість переглядів:
293
Поділитися:

У період з 04 по 18 жовтня 2021 року доцент кафедри германської філології Олеся Єгорова проходила навчання за курсом «Цифрові інструменти Google для закладів вищої, фахової передвищої освіти». Курс був запропонований Міністерством освіти і науки України за підтримки Google Україна задля розширення можливостей використання цифрових інструментів для організації дистанційного навчання й підвищення ефективності освітнього процесу. Базовою тренінговою платформою навчального курсу є суб'єкт підвищенні кваліфікації - Академія цифрового розвитку.

У цьогорічний сесії взяли участь більше 10000 викладачів, які отримали практичні знання, як організувати ефективну взаємодію між учасниками освітнього процесу за допомогою цифрових інструментів Google, дізналися про особливості та переваги Google Workspace for Education, як працювати з обліковим записом закладу вищої освіти на різних пристроях, як створити та підтримувати персональне інформаційне середовище викладача ЗВО тощо.

«Постійно проходжу курси підвищення кваліфікації із застосуванням платформи Moodle. Із впровадженням локдауну навесні 2020 р. та переходом на дистанційну форму навчання самостійно опанувала навчання на платформі CANVAS. Зараз познайомилася ближче з потенціалом Google Classroom. Велосипед вигадувати не треба: треба брати і використовувати те, що перевірено роками та мільйонами викладачів і студентів по всьому світу», - підсумовує Олеся Єгорова. – «Вважаю, що це - не просто майбутнє, а вже сьогодення».

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua