Дата публікації:
24 лютого 2020
Кількість переглядів:
397
Поділитися:

Студенти-перекладачі 1-го курсу Юлія Гузенко, Аліна Сердюк, Анна Чуднівець, Карина Ведмидера та Глафіра Мазур взяли участь у конференції "Перший крок у науку", яка відбулась 23 лютого в Конгрес-центрі СумДУ.
Студентки готували свої доповіді під керівництвом старшого викладача кафедри германської філології  Ірини Ущаповської та старшого викладача Алли Красулі. Згідно результатів своїх наукових розвідок юні науковці розповіли про основних представників порівняльно-історичного мовознавства, особливості структуралізму як історичного напряму мовознавства, теорію інформації в лінгвістиці, сприйняття та вербалізацію невербальних кодів простору, часу та мовлення у різних національно-культурних середовищах та молодограматизм як панівну течію в лінгвістиці кінця XIX - початку XX століття.


- Ми були вражені тим, що представляти свої доповіді на наукових конференціях виявилось так цікаво. – Діляться враженнями дівчата. - Тепер, маючи певний досвід, ми готові до проведення подальших досліджень та участі в інших конференціях. Усі присутні отримали багато нової цікавої інформації, а у кінці кожен обирав свого фаворита. Дякуємо СумДУ за змогу спробувати себе в ролі спікерів на конференції та представити свої власні наукові доробки!


Діана Мовчан,
доцент кафедри германської філології

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua