Дата публікації:
04 грудня 2019
Кількість переглядів:
288
Поділитися:

Студентка 3 курсу факультету ІФСК  Альона Цегельник, взяла участь у волонтерському проекті в Хорватії, що був проведений за підтримки Європейського Союзу. Основним завданням проекту “Green Fingers – Let’s get gardening” було підвищення обізнаності школярів початкової та середньої шкіл щодо екологічної ситуації у світі та методів боротьби з глобальним потеплінням і забрудненням навколишнього середовища.
- Ці два місяці я запам’ятаю надовго, - говорить Альона. - Жити в іншій країні, у середовищі відмінному від звичного та ще й в групі людей з різних куточків Європи – це доволі цінний досвід.

Який, до речі, здобути може кожен бажаючий, адже існує багато проектів такого типу на різні теми. І зовсім не треба мати високу успішність чи попередній волонтерський досвід.
- Мене завжди приваблювали подорожі, а тут ще й можливість мандрувати з користю для себе та оточуючих. Тим паче, що покриваються витрати на переліт, проживання та харчування - розповідає Альона.
- Нам дуже пощастило жити в час, коли відкриваються нові можливості для саморозвитку, подорожей та освіти, у час, коли відстань до мрії може вимірюватися не кілометрами, а кліками. До того ж СумДУ активно підтримує та розповсюджує подібні ініціативи. Тому давайте клікати 
Волонтерські проекти можна знайти на сайті European Solidarity Corps.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua