Дата публікації:
25 жовтня 2019
Кількість переглядів:
680
Поділитися:

Вже вчетверте Школа Європейських мов  під керівництвом викладача кафедри германської філології  Олени Назаренко та старшого викладача Антоніни Чепелюк  шукає охочих до самовдосконалення та вивчення іноземних мов. Перша в цьому навчальному році зустріч відбулась 21 жовтня 2019 p.

Триває запис в групу з вивчення німецької мови. Електронна адреса для запису в групу німецької мови: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Основним завданням першого заняття було заохочення до навчання та знайомство з майбутніми учнями. Студенти 4 курсу Ірина Гужвенко та Анастасія Кравченко організували заняття у веселій та невимушеній формі. Студенти розповіли учням про важливість вивчення іноземних мов, провели анкетування для визначення рівня володіння мовою з метою покращення подальшої роботи.

Під час занять будуть використовуватися різні методики викладання іноземної мови (навчальні відео та аудіо матеріали, гральна форма на запам’ятовування лексики та граматики, моделювання ситуацій в англомовному середовищі, тощо).

Чекаємо на наше наступне заняття з англійської мови 26 жовтня 2019р. 


Чекаємо всіх бажаючих!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua