Дата публікації:
16 травня 2019
Кількість переглядів:
298
Поділитися:

14 травня на головній площі нашого університету відбулося святкування Дня науки. Подія видалася масштабною, насиченою та різноманітною. Усі факультети підготували цікаві презентації своїх спеціальностей для майбутніх абітурієнтів, а культурно-мистецький центр подбав про концертну програму та веселу атмосферу свята.

Студенти та викладачі кафедри германської філології взяли активну участь у презентації спеціальності "ФІлологія",  популяризації вивчення іноземних мов і розважальній програмі для всіх присутніх. Школярі брали активну участь у квесті, опитуваннях та вікторині з солодкими й корисними призами, організовану викладачами Анною Зінченко, Оленою Назаренко та студентами груп ПР-71 та ПР-61.

Вони мали змогу продемонструвати свої знання літератури та культури англомовних країн і отримати за це солодощі, спеціальні фішки, книжки англійською та німецькою мовами й позмагатися за головний приз. Усі бажаючи мали змогу перевірити рівень володіння англійською мовою за допомогою спеціальних тестів та прикрасити себе символікою країн, мови яких вивчаються на кафедрі германської філології. Особливу атмосферу свята створювали хлопці та дівчата в національних костюмах Німеччини та країн Об’єднаного Королівства.

День науки – свято, що допомагає абітурієнтам детальніше дізнатися про наш університет, бажані спеціальності та зрозуміти, що процес пізнання нового може дійсно бути цікавим і при цьому ефективним. “Я рада, що сьогодні потрапила на це свято, дізналася багато корисної інформації, поспілкувалася зі студентами, виграла багато призів за участь в конкурсах і цю чудову книжку англійською мовою у вікторині від кафедри германської філології”, - ділиться враженнями учениця школи №9 Марина Лапшина.

Катерина Баня, Дарина Бондаренко,
студентки групи ПР-61

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua