Дата публікації:
19 квітня 2019
Кількість переглядів:
374
Поділитися:

В квітні студентський країнознавчий гурток «Офіс подорожей» під керівництвом викладача кафедри германської філології Олени Назаренко відвідали студенти 1 курсу, які збираються спробувати свої сили для участі в програмах з академічної мобільності, що може значно полегшити подальше вдале працевлаштування.

Навчала першокурсників студентка 4 курсу Анастасія Коротун, за плечима якої більше 14 програм міжнародного обміну. Настя з задоволенням ділилась власним досвідом, як писати мотиваційні листи та заповнювати папери, як витримувати відмови та не падати духом, як вміло підбирати та комбінувати програми, що дає можливість вдало поєднати одразу декілька проектів або подорожей.

Детально зосередилась Анастасія на своїй участі в програмах Італії та Люксембургу, бо дуже вже незвичайні були теми. Так в Люксембурзі студентка вивчала вуличне мистецтво, його вплив на пересічних людей та країну взагалі. В Італії ж досліджувала етнічну єдність. Що дозволило не лише розширити знання з прав людей в усьому світі, а й знайти безліч друзів з різних країн світу.

Натхнені такою живою розповіддю першокурсники загорілись бажанням взяти участь в міжнародних проектах та повернутись на «Офіс подорожей» вже в якості досвідчених гостей.

Анастасія Капустіна, ПР-71

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua