Дата публікації:
05 березня 2019
Кількість переглядів:
396
Поділитися:

21-го  лютого в аудиторії ЕТ- 122 відбулась невелика екскурсія до поетичної Польщі від канд. техн. наук, доц. кафедри ЕКТ та викладача латинської мови Олександра Кобякова. Керівник студентського країнознавчого гуртка «Офіс подорожей»  Олена Назаренко зібрала зацікавлену аудиторію зі студентів спеціалбності "ФІлологія" 1-го та 3-го курсів.

 Темою зустрічі була Польща. Олександр Миколайович з власного досвіду розповідав про найкрасивіші місця, найкращі університети та найвидатніших людей цієї країни. «Польща не чужа нам країна», - зазначає Олександр Миколайович. «Країни мають багато спільного в історичному і ментально-духовному плані».

Та окреме задоволення слухачі отримали від прослуховування віршів відомих польських поетів Адама Міцкевича, Чеслава Мілоша та Юліуша Словацького спочатку польською мовою, а потім у власних перекладах Олександра Миколайовича на українську мову.

Офіс подорожей завжди відкритий до творчого підходу та інноваційних пропозицій, щоб дивувати та розвивати наших відвідувачів та надихати їх на нові подорожі!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua