×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: [ROOT]/images/news/2016.04.14
Дата публікації:
14 квітня 2016
Кількість переглядів:
648
Поділитися:

 Філологи СумДУ активно беруть участь в Global Іnternatіonal Scіentіfіc Analytіcal Project (Лондон, Великобританія) – проекті, який об’єднує вчених із різних країн світу з метою просування на світовий рівень передових ідей, теорій та концепцій в усіх сферах наукової думки, а також підтримки інтересу громадськості до питань і досягнень академічної науки.

Цього року в першому етапі національної першості з наукової аналітики (секція філологічні науки) та Міжнародній науково-практичній конференції «Теоретичні і практичні проблеми трансформації мовних засобів в контексті прискореного розвитку суспільних відносин» 5 вчених-лінгвістів СумДУ відстоювали честь університету та виборювали призові місця. Наукові доробки сумських вчених були високо оцінені лінгвістами різних країн (Грузія, Казахстан, Болгарія, Молдова).

Спільна наукова робота доцента кафедри германської філології  Віталія Дорди та викладача Олени Назаренко виборола призове бронзове місце.

Сертифікатами учасників були також нагороджені професор Ірина Кобякова, доцент Світлана Баранова, доцент Ольга Жулавська.

Науковці планують і надалі брати активну участь у проекті та за загальними результатами 2016 року вже вкотре вивести СумДУ на перше місце в рейтинговій таблиці проекту  Global Іnternatіonal Scіentіfіc Analytіcal Project.

 

 Лариса Дегтярьова,

ст. викладач кафедри германської філології

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua